Ovi horoskopski znakovi su rođeni da budu vjenčani kumovi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je riječ o vjenčanju, odabir kuma ili kume može biti jednako važan kao i izbor vjenčane torte ili mjesta ceremonije. To su osobe koje će biti uz vas u svim vašim najsretnijim trenucima, ali i kroz sve izazove koje brak donosi. Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najbolji vjenčani kumovi i kume.

Ovan

Ovnovi su avanturisti i vođe po prirodi, zbog čega su idealan odabir za vjenčanog kuma ili kumu. Oni će vas zabavljati i inspirirati da se opustite te podržati u svakom ludom planu.

Blizanci

Blizanci su zabavni, komunikativni i znaju kako podići atmosferu. Vjenčani kum ili kuma Blizanac će biti duša zabave na vašem vjenčanju i garantirano će razveseliti svaku osobu u prostoriji.

Lav

Lavovi su puni samopouzdanja i strasti, a imaju i talent biti u središtu pažnje. Vaš kum ili kuma Lav će se pobrinuti da se osjećate kao prava zvijezda na vaš veliki dan.

Vaga

Vage su diplomati po prirodi i izuzetno su brižne prema svojim prijateljima. Kao kumovi, one će se pobrinuti da sve bude u ravnoteži i da vaše vjenčanje bude događaj za pamćenje.

Strijelac

Strijelce karakterizira avanturistički duh. Uz njih vjenčanje neće biti dosadno i znat će kako potaknuti bračni par da se nikad ne dosađuje u braku.

Pročitajte više