Ovi znakovi nikad ne glume da su neosvojivi kad im se netko sviđa

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK se neki od nas skrivaju iza maske nezainteresiranosti i misterioznosti kada nam se netko sviđa, drugi jednostavno ne znaju za takve igre. Ako osjećate leptiriće u trbuhu i ne možete sakriti osmijeh, mogli biste biti jedan od ovih horoskopskih znakova koji ne znaju glumiti kad su zaljubljeni.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj izravnoj prirodi. Kada im se netko sviđa, nemaju vremena ni volje za skrivanje svojih osjećaja. S njima ćete uvijek znati na čemu ste jer neće okolišati reći vam što misle.

Lav

Za Lavove važi pravilo "zašto skrivati sjaj kada možete zasjati?" Kada im se netko sviđa, Lavovi neće propustiti priliku da impresioniraju. Flertuju otvoreno i s puno samopouzdanja.

Strijelac

Strijelci su slobodnog duha i preziru igre. Njihova iskrenost i neposrednost često su zarazne. Kada osjete kemiju, oni to i pokazuju. S njima nećete morati čitati između redova.

Vodenjak

Iako Vodenjaci mogu biti malo rezervirani, kada im se netko sviđa, radije će to pokazati kroz svoje akcije i riječi nego kroz igre. Njihov autentičan pristup osvaja mnoga srca.

Pročitajte više