Ovim horoskopskim znakovima u vezama je najvažnija fizička privlačnost

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je u pitanju privlačnost, svaka osoba ima svoju listu prioriteta. Neke ljude privlači duhovitost, dok drugi cijene inteligenciju ili emocionalnu dubinu. Međutim, fizička privlačnost se isto ne može zanemariti. Ljudima rođenima u ova tri horoskopska znaka nije teško priznati da im je stalo do izgleda. 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna često su veoma strastvene. Ovnovi su poznati po tome što pridaju veliku važnost fizičkoj privlačnosti, a osim toga često traže partnere koji su jednako strastveni i energični kao što su i oni sami. Njihova prirodna energija i dinamičnost često ih vodi ka ljudima koji su fizički aktivni i atraktivni.

Lav

Lavovi su poznati po tome što vole biti u centru pažnje, a njihova prirodna sklonost ka glamuru često se odražava na njihove izbore partnera. Za Lava, fizička privlačnost je često ključna - ne samo da žele nekoga tko izgleda dobro, već žele nekoga tko će im pomoći da zasjaju još jače.

Škorpion

Škorpioni su duboko emocionalni i intenzivni, ali to ne znači da podcjenjuju fizičku privlačnost. Naprotiv, Škorpioni su često privučeni tajanstvenim i atraktivnim osobama. Uživaju u strasti i često traže partnere koji su na njihovom nivou - kako emocionalno, tako i fizički.
 

Pročitajte više