Ovo su četiri najveća straha koja se povezuju uz ljude rođene u znaku Vodenjaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

GOTOVO svi se boje nečega, bilo da je taj strah opravdan ili ne, postoji i teško ga se riješiti. Vodenjaci nisu kao ostali znakovi koji imaju strah od visine, zmija, paukova i sličnog, njihovi strahovi puno su dublji i često povezani uz njihove emocije. Evo koja su četiri najveća straha ljudi rođenih u znaku Vodenjaka, a da ih ponekad nisu ni svjesni.

Strah od ograničenja

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i potrebi za slobodom. Jedan od njihovih najvećih strahova je osjećaj da su zarobljeni ili ograničeni u bilo kojem obliku. Boje se gubitka svoje autonomije i vole živjeti po vlastitim pravilima, bez ikakvih ograničenja.

Strah od konformizma

Vodenjaci vole imati svoj put i izdvajati se iz mase. Jako ih plaši ideja da se moraju prilagođavati društvenim normama i očekivanjima. Strah od konformizma može ih navesti da se bore protiv bilo kakvih pokušaja da ih se stavi u okvir ili ograniči njihova originalnost.

Strah od gubitka identiteta

Vodenjaci su poznati po svojoj jedinstvenosti i individualnosti. Strah od gubitka identiteta proizlazi iz njihove potrebe da ostanu vjerni sebi i svojim vrijednostima, bez obzira na vanjske utjecaje. Boje se da će izgubiti svoju autentičnost i postati isti kao i svi oko njih.

Strah od usamljenosti

Iako su Vodenjaci po prirodi neovisni, to ne znači da ne cijene bliskost i društvo drugih. Strah od usamljenosti može biti prisutan kod mnogih Vodenjaka jer se boje da će ostati sami i izolirani, bez podrške svojih voljenih i prijatelja.

Pročitajte više