Ovo su stvari koje morate znati ako ste u vezi s Vagom

Screenshot: Youtube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJUPKE Vage iznimno su poželjni ljubavni partneri, a veza s njima može biti čarobna. Ovi ljudi ne mogu živjeti bez ljubavi i osjećaju se ispunjeno tek kada pronađu svoju drugu polovicu. Vage su privlačne, ljubazne, tolerantne i uviđavne pa se s njima može prilično lako ostvariti skladan odnos, a posebno ako se budete pridržavali ovih savjeta.

Ne uzimajte je zdravo za gotovo

Vage žele biti mažene i pažene. Ako ih partner zanemaruje, osjećat će se nesretno i nepoželjno. Potreban im je netko tko će ih držati kao kap vode na dlanu i brinuti se da su sve njihove potrebe zadovoljene. Kada to pronađu, bit će sretne i ispunjene. Ne dobiju li u vezi potrebnu pažnju, potražit će je na drugom mjestu!

Nemojte biti svadljivi i agresivni

Vage se više od svega groze agresivnih i svadljivih ljudi. One su pristojne, uglađene i ljubazne i vjeruju da se sve može riješiti civiliziranim razgovorom. Izbacit ćete ih iz takta ako u svađi podignete na njih glas ili im priredite scenu u javnosti. Vaga vam to neće samo tako oprostiti.

Ne ograničavajte joj slobodu

Vage ne podnose posesivne i ljubomorne partnere jer ni same nisu takve. Ne ograničavajte joj susrete s prijateljima, kao ni duge razgovore telefonom. Pustite je da izlazi bez vas i ne pratite svaki njezin korak, a nemojte joj zamjeriti ni ako s nekim bezazleno očijuka jer je Vagama to samo igra.

Ne budite škrti na komplimentima

Vage se žele osjećati lijepo i poželjno pa ćete ih usrećiti ako im stalno dajete do znanja koliko su vam privlačne. Bitno im je znati da njihov partner misli o njima da su poželjne i da se trud koji ulažu u izgled isplatio. Pomalo su tašte pa će ih komplimenti vinuti u nebo.

Ne požurujte je

Vagama je teško brzo donijeti odluku jer su po prirodi iznimno neodlučne. Nemojte ih stoga požurivati jer će to kod njih izazvati suprotan učinak od željenog. Dajte joj vremena da na miru odvaže svaku opciju jer će tek nakon što pogleda priču iz svakog aspekta biti u stanju donijeti odluku.

Dodatni savjet za kraj je da uvijek nastojite biti nježni i pažljivi prema Vagi. Pokažete li joj poštovanje, zauzvrat ćete dobiti idealnog partnera koji će vas u svemu podržavati i koji će vam biti i strastveni ljubavnik i najbolji prijatelj.

Pročitajte više