Stalno su zauzeti: Dva horoskopska znaka koja često zaboravljaju odgovoriti na poruke

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

JESTE li ikad primijetili da neki vaši prijatelji, bez obzira na to koliko su divni i zabavni u stvarnom životu, često zaboravljaju odgovoriti na poruke? Ako je odgovor da, dobrodošli u klub! No, prije nego što počnete kriviti loše pamćenje ili signal, možda biste trebali provjeriti što kaže astrologija. Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima često zaboravljaju odgovoriti na poruke, a evo i zašto.

Lav

Svi znamo da su lavovi kraljevi džungle, a to se odražava i na njihovu komunikaciju. Temperamentni su, strastveni i često vrlo zauzeti. Vole biti u centru pažnje i često imaju mnogo obaveza, zbog čega im poruke mogu pasti u drugi plan.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj dubokoj emotivnosti i maštovitosti, ali također su sklonije gubljenju u svom vlastitom svijetu. Lako se izgube u mislima ili osjećajima te mogu zaboraviti da su primile poruku ili da trebaju na nju odgovoriti. Ako se čini da su ribe "izgubile" vašu poruku, nemojte im zamjeriti - vjerojatno su negdje duboko u moru svojih misli.

Pročitajte više