Ovo su tri najnapornija horoskopska znaka

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RIBE, Blizance i Ovnove prati glas najnapornijih horoskopskih znakova.

Prvo mjesto zauzimaju osjetljive i osjećajne Ribe, a drugo i treće potpuno suprotni Blizanci i Ovnovi.

Zašto baš nježne i empatične Ribe? Pa zato što često zaboravljaju da ne osjećaju svi sve tako duboko kao one. Ribe se prebrzo otvaraju ljudima, pa uvijek ostanu šokirane kad završe povrijeđene. Budući da je svijet Riba izgrađen na njihovim vlastitim krhkim emocijama i fantazijama, one baš zahtijevaju stalnu podršku prijatelja i obitelji koji ih uvijek iznova moraju uvjeravati da će sve biti u redu.

Blizanci su naporni jer nikad neće reći što zaista misle jer ni sami nisu sigurni u to. Svoju osobnost prilagođavaju iz trenutka u trenutak kako bi bili što privlačniji baš svima koje sretnu.

Ovnovi su veoma egocentrični i vrlo brzo će se naljutiti. Neće vam dati ni priliku da objasnite svoje razloge. Oni znaju točno što žele i inzistiraju da to dobiju baš na onaj način na koji su oni zamislili. Na njihovu žalost i na žalost onih koji ih okružuju - svijet ne funkcionira tako.

 

Pročitajte više