Horoskopski znakovi koji uvijek misle da je problem u drugima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVIJETU astrologije, određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju prebacivanja krivice na druge, često ne uviđajući vlastite greške. To može biti zbog njihove prirode, načina na koji pristupaju konfliktima ili zbog njihove potrebe za očuvanjem vlastitog ega. Evo nekoliko znakova koji su skloni vjerovanju da je problem uvijek u drugima, a ne u njima samima, i uvid u to zašto su takvi.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj snažnoj potrebi za afirmacijom i poštovanjem. Kao znak koji voli biti u centru pažnje, Lavovi često imaju teškoća s priznavanjem svojih grešaka jer to može narušiti njihovu sliku o sebi. Njihova priroda je takva da teže dominaciji i vođenju, stoga, kada nešto pođe po zlu, njihov prvi instinkt može biti da krivicu prebace na druge kako bi zaštitili svoj ugled i samopouzdanje.

Strijelac

Strijelci su optimistični, vole slobodu i često imaju filozofiju koja se temelji na pozitivnom pogledu na život. Međutim, njihova sklonost idealizmu može ih dovesti do toga da greške u situacijama ili u ponašanju drugih ljudi vide prije nego što uvide vlastite. Strijelci mogu biti toliko fokusirani na svoje velike ideale i ciljeve da ponekad ne uviđaju kako njihove vlastite akcije doprinose problemima.

Blizanci

Blizanci su društveni, komunikativni i prilagodljivi, ali njihova dualna priroda može ih učiniti prilično subjektivnima u procjeni vlastitih grešaka. Skloni su analiziranju i preispitivanju, što može rezultirati tendencijom da okolnosti ili krivnju pripisuju drugima, umjesto da se suoče s vlastitim nedostacima. Njihova priroda da vide stvari iz više perspektiva također može dovesti do konfuzije i nespremnosti da prihvate osobnu odgovornost.

Djevica

Iako su Djevice poznate po svojoj analitičnosti i metodičnosti, njihova težnja prema perfekcionizmu može ih činiti prekritičnima prema drugima, dok su svoje greške skloni minimizirati. Djevice vole red i kontrolu, pa kad stvari krenu nizbrdo, njihov prvi odgovor može biti analiza grešaka drugih, umjesto introspekcije i priznavanja vlastitih pogrešaka.

Pročitajte više