Pet horoskopskih znakova koji će ove godine udomiti ljubimca

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NOVA godina donosi mnoge promjene i novitete, a za neke horoskopske znakove to znači proširenje obitelji udomljavanjem novog ljubimca. Ove godine neki horoskopski znakovi u svoj će dom dovesti različite životinje.

Ovo je pet horoskopskih znakova koji će udomiti novog ljubimca.

Rak

Rakovi su nježni i vrlo brižni, a ove bi godine mogli udomiti mačku. Novi ljubimac pružit će im toplinu i emocionalnu podršku koju traže, a istovremeno će uživati u nježnim trenucima zajedništva. 

Lav

Ova će godina biti posebna i za Lavove, koji će udomiti psa. Pas će im omogućiti da budu zvijezde svog malog svijeta, dok će ih vjernost i odanost ovih predivnih životinja potaknuti da se osjećaju posebno. 

Djevica

Iako bi mnogi pomislili da će udomiti mačku ili psa, Djevice bi se ipak mogle odlučiti za kornjaču. Ove slatke životinje pružit će im priliku da brinu o malom ekosustavu i usavršavaju svoje organizacijske vještine.

Škorpion

Snažni i strastveni Škorpioni priželjkuju ljubimca koji simbolizira snagu, zato će se neki od njih odlučiti na udomljavanje male zmije. Ovaj gmaz omogućit će im da istraže svoju tajanstvenu stranu i razviju još dublju vezu s prirodom.

Ribe

Nježne Ribe ove će godine razmisliti o udomljavanju zlatne ribice. Žele ljubimca o kojem neće morati toliko brinuti, a zahvaljujući kojem će se osjećati kao da imaju prijatelja u svom domu. Zlatna ribica donijet će im mir i harmoniju u dom, a istovremeno će ih podsjećati na njihovu povezanost s elementom vode. 

Pročitajte više