Pet horoskopskih znakova koji uvijek zadnji shvate šalu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

JESTE li ikada primijetili da neki od vaših prijatelja uvijek malo kasnije shvate vic ili šalu? Ako imate takve prijatelje, možda su rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova. 

Ovan

Za Ovnove je sve natjecanje i akcija. Brzi su u donošenju odluka i djelovanju, ali kada je riječ o humoru, ponekad im treba trenutak da se opuste i shvate šalu. Njihova brza priroda često ih tjera da propuste suptilne nijanse humora.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj strpljivosti i osjećaju za uživanje u životu. Međutim, ponekad im treba malo više vremena da se otvore za nove ideje, uključujući i nove oblike humora. Oni su skladišta mudrosti, ali ponekad im treba vremena da shvate šalu. 

Blizanci 

Inteligentni i brzi u razmišljanju, Blizanci su u stanju uhvatiti brzu i duhovitu šalu. Međutim, ponekad mogu biti toliko zauzeti obradom informacija da im promakne suptilna poanta vica; treba im trenutak da se fokusiraju na humor.

Rak

Rakove karakterizira osjećajnost i emocionalna dubina. Sjajni su u razumijevanju kompleksnih osjećaja, ali kada je riječ o humoru, ponekad im treba vremena da se odvoje od svojih dubokih misli i opuste.

5. Djevica

Djevice su detaljne i analitične, što ih čini izvrsnima u prepoznavanju suptilnosti humora. Međutim, ponekad mogu biti toliko usredotočene na detalje da propuste širu sliku i značenje vica.

Pročitajte više