Pomrčina Krvavog Mjeseca: Ključan astrološki događaj utjecat će na sve znakove

Foto: EPA

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POMRČINA Krvavog Mjeseca u Biku 8. studenog glavni je astrološki događaj mjeseca. Naziv Krvavi Mjesec nastao je po tome što se u vrijeme potpune pomrčine Zemlja nalazi između Sunca i Mjeseca, a Mjesec poprima crvenkastu nijansu jer ga Zemlja potpuno zasjeni.

Pomrčine Mjeseca označavaju završetak, ali i nove početke. Nekima će suočavanje s promjenama biti teško, no trebaju shvatiti da su neophodne kako bi ih odvele na pravi put, čak i ako im se u početku ne čini tako.

Pomrčina Krvavog Mjeseca odvija se u znaku Bika pa će naglasak biti na financijama i ljubavnim odnosima. Ova pomrčina donosi dugo očekivane rezultate vaših romantičnih i financijskih napora. Doznajte kako će ova pomrčina utjecati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovo je pogodno vrijeme da preispitate što sve posjedujete i jeste li zadovoljni onim što ste postigli na materijalnom planu, ali i da obratite pažnju na nematerijalne stvari koje vam mnogo znače. Razmislite o područjima života koja za vas imaju posebno značenje i napravite sve što možete kako biste ih poboljšali.

Bik

Budući da se odvija u vašem znaku, ova će vas pomrčina navesti da izađete iz komforne zone. Mogli biste napraviti nešto posve netipično za vas. Ako niste zadovoljni nekim stvarima, pun Mjesec će to izvući na površinu i navesti vas na donošenje teških, no u konačnici za vas povoljnih odluka.

Blizanci

Pomrčina izvlači na površinu osjećaje koje ste pokušali potisnuti. Iskoristite ovo vrijeme da izbacite iz sebe sve frustracije, nakon čega ćete moći krenuti naprijed, osjećajući veliko olakšanje. Neće vam biti lako, no to će ubrzati put do transformacije.

Rak

Pun Mjesec daje vam priliku da razvijete svoje komunikacijske vještine i doprete do bliskih prijatelja. Ipak, pažljivo birajte kome ćete otvoriti svoje srce jer nije svatko vrijedan povjerenja. Tijekom ove pomrčine doznat ćete kome možete vjerovati, a na koga se ne možete osloniti.

Lav

Ako već dugo niste zadovoljni na poslu, nećete to više moći ignorirati. Možda vam je dosadno i vjerujete da možete bolje. Za mnoge će ovo biti vrijeme velikih zaokreta u karijeri ili promjene radnog mjesta. Iako će u početku biti teško, s vremenom će sve doći na svoje.

Djevica

Pun Mjesec potiče vas na stjecanje novih iskustava i širenje horizonta. Idealno je vrijeme za planiranje putovanja, ali i za ulaganje u svoje obrazovanje ili duhovnost. Spremni ste krenuti naprijed nakon teškog razdoblja koje vas je psihički iscrpilo.

Vaga

Pun Mjesec od vas traži da razmislite u kojem se području života suzdržavate i ne pokazujete emocije. Možda oklijevate pokazati drugima svoje pravo lice zbog straha od zbližavanja, ali budite uvjereni da će vam se rizik isplatiti.

Škorpion

Naglasak će biti na odnosima s okolinom. Spremni ste izaći iz toksičnih odnosa, ali i učvrstiti veze s ljudima koji vas usrećuju. Možda čak i neće doći do toliko velikih promjena, koliko će se vaša perspektiva promijeniti. Razmislite što možete napraviti kako biste poboljšali veze s onima koje volite.

Strijelac

Pun Mjesec prolazit će kroz vašu šestu kuću zdravlja i dnevne rutine. Razmislite o aktivnostima koje biste mogli uključiti u svakodnevni život, a koje će vam pomoći da budete učinkovitiji. Ovo je razdoblje pogodno i za početak dijete.

Jarac

Priuštite si više odmora i opuštanja. Ne moraju vam obaveze uvijek biti na prvom mjestu pa provedite neko vrijeme posvećeni sebi i bavite se omiljenim hobijem. Kada je riječ o ljubavi, možda ćete shvatiti da ste patili za neodgovarajućom osobom i da morate krenuti dalje.

Vodenjak

Naglasak će biti na domu i obitelji. Moguće su promjene u odnosima s bliskim ljudima ili preseljenje. Ako imate osjećaj da nikamo ne pripadate, sada ćete poželjeti to promijeniti i pronaći mjesto ili ljude koji vam mogu pružiti emocionalnu sigurnost za kojom čeznete.

Ribe

Vaš je glavni zadatak da se počnete otvorenije izražavati i iznositi mišljenje. Nastojte u potpunosti iskoristiti svoj glas i jasnije komunicirati s drugima. Razmislite o svim situacijama u kojima ste bili neshvaćeni i potrudite se to promijeniti kako biste bili zadovoljniji u životu.

Pročitajte više