Pratit će ih sreća: Pred ovim je horoskopskim znakovima najbolji tjedan

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRED nama je novi tjedan. I dalje smo u vladavini Vodenjaka, a budući da ovog tjedna nijedan planet nije retrogradan, možemo očekivati da će se planovi odvijati bez većih poteškoća. Sve će ići nekako brže i lakše, a ovi će horoskopski znakovi imati najviše razloga za zadovoljstvo.

Blizanci

Blizanci će biti puni energije i osjećati se nepobjedivo. Golem entuzijazam poticat će ih da počnu ostvarivati dugoročne poslovne ambicije, a potpora zvijezda obećava uspjeh. Ovo je pogodno vrijeme za učenje i polaganje ispita, kao i za poslovnu prekvalifikaciju. Želja za novim iskustvima neke će potaknuti da uplate putovanje. Društveni život bit će zabavan, a moguća je i nova simpatija.

Ovan

Ovnovi će biti optimistični i odlučno će se hvatati u koštac s problemima. Neće dozvoliti da im išta pokvari raspoloženje. Ako nešto odluče, pobrinut će se da to i ostvare. Ovo je razdoblje u kojem će mnogi od njih postići poslovni i financijski uspjeh. Ako su nedavno prekinuli vezu, moguće je pomirenje s bivšim partnerom.

Vodenjak

Osjećat će se odlično i zračiti samopouzdanjem koje će se drugima sviđati. Ostvarit će skladne odnose s okolinom i steći naklonost ljudi koji im mogu pomoći u poslovnom napredovanju. Proširit će krug poznanika i steći nova prijateljstva, a nije isključeno ni poznanstvo s nekim tko će ih privući u romantičnom smislu. Parovi će se posvetiti planiranju zajedničke budućnosti.

Pročitajte više