S njima nije lako: Tri horoskopska znaka koji su najgori kolege na poslu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svako radno mjesto ima svoj dinamičan mikrosvemir, gdje različite osobnosti više ili manje uspješno surađuju. Međutim, prema zvijezdama, postoje neki horoskopski znakovi koji mogu pretvoriti svaki radni dan u pravu noćnu moru.  Evo koji su to znakovi i zašto kolege baš i ne uživaju u njihovom društvu. 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i inicijativi, ali kad je riječ o timskom radu, mogu biti pravi vatromet! Oni žele da stvari budu obavljene jučer, a njihova nestrpljivost i želja za brzim rezultatima mogu stvoriti napetost u timu. Ovnovi su kao oni kolege koji šalju e-mail i očekuju odgovor prije nego što ste ga uopće pročitali.

Blizanci 

Ah, Blizanci. Oni su društveni leptiri ureda, ali njihova sklonost tračevima i širenju poluinformacija može stvoriti kaos. Definitivno su kraljevi tračeva i spletki, a to, naravno, može stvoriti pomutnju u radnom okruženju. 

Škorpion 

Škorpion u uredu može biti prava enigma. Oni su intenzivni i često se bave detaljnim analizama, što može biti izuzetno korisno. Međutim, njihova sklonost da drže sve karte blizu prsa i ne dijele informacije može stvoriti atmosferu nepovjerenja. Ponekad može biti kao da radite s tajnim agentom - nikad ne znate što škorpion zapravo misli ili planira.
 

Pročitajte više