Štednja im je stran pojam: Ovi znakovi obožavaju trošiti novac

Foto: Artssy AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI od nas troše novac kao da sutra ne postoji. Ako se pitate zašto je to tako, astrologija bi mogla ponuditi odgovor. Donosimo popis horoskopskih znakova koji obožavaju trošiti novac i neće se libiti kupiti novi par cipela čim im plaća sjedne na račun.

Ovan

Ovnovi su skloni živjeti život punim plućima, bez previše razmišljanja o budućnosti. To može uključivati trošenje novca na užitke kao što su putovanja, hrana i zabava.

Blizanci

Blizanci vole novitete i promjene, a to se može odraziti na njihovo financijsko ponašanje. Oni se mogu lako zainteresirati za nove stvari i često su skloni impulzivnoj kupovini.

Lav

Lavovi vole luksuz i nije im problem potrošiti novac na stvari poput skupocjene odjeće, nakita i putovanja. Oni su također skloni isticanju svog statusa kroz kupovinu skupih stvari, što može dovesti do nekontroliranog trošenja novca.

Strijelac

Strijelci su avanturistički nastrojeni i često se nalaze u situacijama gdje moraju putovati i otkrivati nove stvari. To može dovesti do trošenja novca na putovanja i druge uzbudljive aktivnosti, a manje na dugoročne financijske ciljeve.
 

Pročitajte više