Tjedan je tek počeo, a tri znaka već su na mukama. Kad im se nazire kraj?

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Astrološka predviđanja za tjedan od 19. do 25. veljače 2024. otkrivaju razdoblje iskušenja za tri horoskopska znaka. Ovnovi, Vage i Ribe naći će se na vjetrometini kozmičkih sila i suočiti se s nizom izazova na različitim životnim poljima. No, svaka prepreka je prilika za rast, a kraj ovog turbulentnog razdoblja mogao bi označiti početak nečeg novog i boljeg.

Ovan

Za Ovnove, poznate po impulzivnosti i akcijskom duhu, ovaj tjedan donosi frustracije na poslovnom planu. Neočekivani zastoji, tehnički problemi ili nesporazumi s kolegama mogu usporiti njihov napredak. Ključno je ne gubiti strpljenje i izbjegavati impulzivne odluke koje bi mogle dovesti do dugoročnih posljedica. Kraj nedaćama nazire se s dolaskom vikenda, kada će jasnija komunikacija i bolje razumijevanje situacije pružiti prilike za rješavanje problema.

Vaga

Vage, znak koji teži harmoniji i ravnoteži, suočit će se s izazovima u međuljudskim odnosima. Emocionalne oluje, bilo u obiteljskim odnosima ili u partnerskim vezama, mogu uzrokovati unutarnji nemir i dovesti u pitanje njihove uobičajene načine rješavanja sukoba. Vrijeme je za introspekciju, a možda i za traženje vanjske pomoći ili savjeta. Svjetlo na kraju tunela pojavljuje se krajem tjedna, kada će bolje razumijevanje vlastitih emocionalnih potreba i otvoren razgovor donijeti olakšanje.

Ribe

Za osjećajne Ribe, ovaj tjedan donosi valove neizvjesnosti koji mogu uzburkati inače mirne vode. Možda će se osjećati kao da plutaju bez pravca, posebno kada je riječ o financijskim i osobnim odlukama. Ključno je ne dopustiti strahu da preuzme kontrolu i potražiti unutarnji kompas koji će ih voditi. Podrška prijatelja i obitelji, kao i povlačenje u njihov kreativni ili duhovni kutak, pomoći će im da pronađu smjer. Krajem tjedna, kako se Mjesec približava svojoj punoj fazi, osjetit će promjenu na bolje.

Pročitajte više