Tri znaka koja će ove godine upisati zabavni tečaj o kojem već dugo razmišljaju

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKE godine imamo priliku naučiti nešto novo, a tri horoskopska znaka iduće će mjeseci iskoristiti kako bi naučila nešto što ih već dugo zanima. Ako već nisu, upisat će zabavan tečaj o kojem već dulje razmišljaju, a onda će stečeno znanje iskoristiti i zadiviti sve oko sebe svojim novim vještinama. Evo o koja tri horoskopska znaka je riječ i koje će tečajeve upisati.

Blizanci 

Duhoviti i inteligentni Blizanci ove će godine upisati tečaj za stand-up komičara. Na taj su tečaj odlučili kako bi i dalje razvijali svoj smisao za humor. Oduvijek su bili zabavni i znatiželjni, a želja im je podijeliti svoje fore i nasmijati ljude oko sebe. Tečaj će im pružiti priliku da nauče tehnike pisanja šala, vježbaju scensko prisustvo i oslobode unutarnjeg komičara u sebi. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj ljubavi prema hrani i uživaju u kuhanju za svoje najmilije. Ove godine odlučili su se za tečaj pripreme sushija kako bi proširili svoje kulinarske vještine i naučili pripremati omiljene japanske delicije. Inspirirani ljepotom i preciznošću japanske kuhinje, Rakovi su uzbuđeni zbog prilike da savladaju tajne pripreme sushi rolada i sashimija te da pripreme ukusna jela kojima će oduševiti sebe, ali i druge ljude. 

Vodenjak

Vodenjaci vole isprobavati nove stvari i imaju razvijen interes za umjetnost. Ove godine upisat će tečaj fotografije kako bi dodatno radili na svojoj kreativnosti, izoštrili svoj fotografski talent i estetski izraz. Fascinirani mogućnostima digitalne fotografije, Vodenjaci žele istražiti svijet oko sebe kroz objektiv fotoaparata, uhvatiti trenutke ljepote i stvarnosti te izraziti svoju jedinstvenu perspektivu putem fotografija.

Pročitajte više