Troše više nego što zarade: Evo koji su najrastrošniji horoskopski znakovi

Foto: Midjourney

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

JEDNO od pitanja koje se često postavlja je koji su horoskopski znakovi skloni trošiti više nego što zarade?

Ovan

Na prvom mjestu su Ovnovi. Pripadnici ovog znaka su impulzivni i entuzijastični. Oni su često usmjereni na trenutačnu radost pa to može uključivati česte shopping izlete i veće troškove nego što su planirali. Ovnovi vole novu odjeću, obuću i gadgete te često ne razmišljaju o posljedicama dok ne vide prazan bankovni račun.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i volji za eksperimentiranjem. Ovo se često odnosi na novac, što može dovesti do toga da troše više nego što bi trebali. Oni vole nove stvari i mogu biti skloni impulzivnoj kupnji, posebno kada je riječ o knjigama, tehnologiji i putovanjima.

Vaga

Vage su ljubitelji ljepote i harmonije, što može rezultirati visokim troškovima. Vage će se često istrošiti na umjetnost, visoku modu, dizajnerski namještaj, pa čak i skupe večere. Također, njihova prirodna sklonost da ugode drugima može ih navesti da troše više nego što su planirali, osobito na poklone.

Lav

Lavovi su poznati po tome što vole raskošan život. Oni vole biti u centru pažnje i uživaju u luksuzu. Ova ljubav prema finim stvarima može dovesti do toga da troše više nego što zarade, posebno kada se radi o high-end modi, luksuznim putovanjima i skupocjenom nakitu.

Rak

Iako su Rakovi poznati po tome što su domaćinski tipovi i cijene sigurnost, njihova emocionalna strana može dovesti do prekomjernog trošenja. Rakovi često troše kako bi se osjećali bolje, bilo da se radi o udobnoj odjeći, ukusnoj hrani ili predmetima koji njihov dom čine ugodnijim.

Pročitajte više