U ovim znakovima se rađaju žene koje imaju najbolji modni ukus i stil odijevanja

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ŽENE rođene u ovim znakovima poznate su kao žene koje imaju najviše stila i osjećaj za modu. One u svakoj kombinaciji izgledaju odlično, čak i kada su u opuštenim kombinacijama. Sve što kombiniraju izgleda dobro i često su one koje postavljaju nove modne trendove u svom krugu obitelji i prijatelja.

Lav

Lavice svoje samopouzdanje odražavaju u svom modnom izričaju; one su odvažne, samouvjerene i elegantne. Ne boje se biti u središtu pažnje i uvijek znaju kako zablistati u svakoj situaciji. Njihov modni ukus odražava njihovu hrabrost i samopouzdanje te uvijek izabiru najbolje odjevne kombinacije koje privlače poglede i ostavljaju snažan dojam.

Vaga

Vage su znak koji cijeni estetiku i ljepotu u svemu što radi, pa tako i u stilu odijevanja. Žene rođene u znaku Vage majstorice su ravnoteže i uvijek uspijevaju spojiti klasične komade s modernim trendovima na sofisticiran i elegantan način. Njihov modni ukus često je inspiriran umjetnošću i harmonijom boja te su uvijek u mogućnosti stvoriti kombinaciju koja je jednako privlačna kao i njihova osobnost.

Strijelac

Strijelci su poznati po svom optimizmu i entuzijazmu te vole istraživati nove stilove i modne trendove. Njihov modni ukus često je eksperimentalan i hrabar, ali uvijek s dozom elegancije koja odražava njihovu samouvjerenost i slobodan duh. Bez obzira na to jesu li u casual ili formalnoj odjeći, žene rođene u znaku Strijelca uvijek znaju kako izgledati besprijekorno.

Pročitajte više