U ovom znaku rađaju se neuhvatljivi muškarci otporni na romantiku

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

STRIJELAC, deveti znak u Zodijaku, poznat je po svojoj težnji za slobodom i neovisnošću. Ako ikada poželite upoznati osobu koja je samodostatna, traži sebe u avanturama, obožava nove izazove i neprestano mijenja svoje interese i hobije, Strijelac je pravi odabir za vas.

Zamislite osobu koja, dok je s vama na večeri, već planira svoj sljedeći izlet u planine, a možda čak i putovanje oko svijeta. Na njegovom Instagramu možete vidjeti slike iz džungle, pustinje, podmorja, ali nikada slike gdje se odmara kod kuće. Zašto? Zato što je uvijek na putu. Ili je već u nekoj novoj avanturi, ili planira sljedeću. Njegova životna filozofija je "biti stacionaran znači stagnirati".

Strijelci su, kao i njihov planetarni vladar Jupiter, veliki i širokog uma. Cijene svoju slobodu više od svega ostalog i vjeruju da su rođeni da bi se neprestano kretali, učili, istraživali i razvijali. Oni vide svijet kao veliko igralište na kojem se mogu igrati i učiti.

Ozbiljna veza? "To je za one koji su spremni za mirovinu", kaže Strijelac. Ne zaboravite, Strijelac je znak koji simbolizira putovanje i traganje za znanjem. Monotonija svakodnevnog života i ograničenja koja donosi veza su za njega poput kave bez kofeina - besmislena.

Ali to ne znači da se Strijelci ne mogu zaljubiti ili biti vjerni partneri. Međutim, osoba koja želi biti s njima mora shvatiti da je njihova potreba za slobodom i stalnim napretkom jednostavno dio njihovog DNA. Strijelac će biti najsretniji s nekim tko može dijeliti njegovu ljubav prema avanturi i stalnoj potrazi za znanjem.

Kao zaključak, nemojte očekivati da ćete uhvatiti Strijelca u klopku. Ako mu date krila, ostaje, ako ga sputate, bježi. Njegova ljubav prema slobodi je jednostavno dio onoga što ga čini posebnim. A ako želite biti dio njegovog života, morate biti spremni na stalne promjene, nove izazove i, naravno, neograničene avanture.

Pročitajte više