Venera u Lavu ovim znakovima donosi romansu i sjajnu zaradu

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VENERA će boraviti u vatrenom Lavu od 11. kolovoza do 5. rujna. To je planet ljubavi, uživanja i hedonizma pa će iduće razdoblje proteći u tom tonu. Bit ćemo raspoloženi za zabavu, flert, nova iskustva i poznanstva, pazit ćemo na formu i izgled, a mnogi će živjeti na visokoj nozi. Za neke će idući tjedni biti osobito povoljni. Doznajte spadate li među ta četiri znaka.

Ovan

Ovnovima će se ostvariti najskrivenije romantične težnje pa će upoznati nekoga tko će ih snažno privući i s kime će ostvariti vrući flert. Mnogi će osjećati da su pronašli srodnu dušu, dok bi oni koji su već u vezi mogli proslaviti zaruke. Nekima se smiješe financijski oporavak i materijalno izobilje.

Lav

Venera će ih obdariti ljepotom, šarmom i privlačnošću koja će obarati s nogu pa će s lakoćom zavesti koga požele. Ovo je vrijeme novih ljubavnih priča, ali i na poslovnom su planu izgledne promjene koje će im ići u prilog. Neki će unovčiti hobi i od toga početi sjajno zarađivati.

Vaga

Venera će naglasiti njihovu ljupkost, privlačnost i šarm i podići im popularnost u društvu. Odlično će se zabavljati, često će izlaziti i putovati. Upoznat će zanimljive ljude, a iz jednog bi se poznanstva mogla roditi ljubav. Profesionalni napredak očekuje one koji se bave nekom vrstom javnog posla.

Strijelac

Venera ističe njihovu ljubav prema putovanjima i novim iskustvima i poznanstvima. Mnogi će sresti nekoga s kime će ostvariti vruću romansu. To bi mogao biti stranac kojeg će upoznati na izletu ili putovanju, a kemija će biti toliko snažna da bi mogli odlučiti održavati vezu na daljinu.

Pročitajte više