Vikend horoskop: Bikovi bi trebali slušati svoje srce, a Vodenjaci obnoviti veze

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju 2. i 3. rujna 2023.

Ovan: Vikend će biti idealan za pokretanje novih projekata. Višak energije će vam pomoći da pronađete inspiraciju i motivaciju. Nemojte biti previše nestrpljivi. Subota je odlična za sastavljanje popisa ideja, dok bi nedjelja mogla biti dobra za postavljanje temelja za projekte.

Bik: Ovaj vikend donosi priliku za introspekciju. Proučite svoje osjećaje i slušajte svoje srce. Nemojte biti previše tvrdoglavi kad je riječ o promjenama. Subota je idealna za opuštanje kod kuće, a nedjelja za razgovor s bliskim osobama.

Blizanci: Vaša socijalna strana će biti istaknuta ovaj vikend. Iskoristite tu priliku za druženje i povezivanje s novim ljudima. Budite direktni u komunikaciji kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Subota je savršena za izlazak s prijateljima, dok je nedjelja idealna za osobne razgovore.

Rak: Ovaj vikend stavlja naglasak na vašu kreativnost. Pronađite načine kako biste izrazili svoju autentičnost. Pripazite da ne postanete previše emotivni. Subota je odlična za rad na kreativnim projektima, dok je nedjelja idealna za opuštanje.

Lav: Vikend će vam pružiti priliku da prepoznate i cijenite svoja postignuća. Slavite svoje uspjehe i podijelite ih s drugima, ali pripazite da ne postanete previše egocentrični. Subota je savršena za osobne trenutke slave, dok je nedjelja idealna za druženje s voljenima.

Djevica: Ovaj vikend naglašava vašu praktičnu stranu. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoju svakodnevicu. Pripazite da ne postanete previše analitični. Subota je odlična za organizaciju, a nedjelja za planiranje budućnosti.

Vaga: Vikend će vas potaknuti da potražite ravnotežu u svom životu. Pokušajte pronaći sklad između posla i zabave. Nemojte zapostavljati svoje potrebe. Subota je savršena za opuštanje, dok je nedjelja idealna za preispitivanje vaših odluka.

Škorpion: Ovaj vikend iskoristite za razumijevanje sebe na dubljoj razini, ali nemojte se izgubiti u vlastitim mislima. Subota je idealna za meditaciju, dok je nedjelja savršena za povezivanje s prirodom.

Strijelac: Ovaj vikend naglašava vašu pustolovnu stranu. Razmislite o novim iskustvima koja želite istražiti. Subota je odlična za nove avanture, dok je nedjelja idealna za planiranje budućih putovanja.

Jarac: Vikend će vas usmjeriti na vaše dugoročne ciljeve. Razmislite o tome gdje želite biti u budućnosti i kako to postići. Budite blagi prema sebi, svi radimo greške s vremena na vrijeme. U subotu postavite ciljeve, a nedjelju iskoristite za opuštanje.

Vodenjak: Ovaj vikend donosi priliku za obnovu vaših društvenih veza. Razmislite o tome kako možete produbiti svoje odnose s drugima. Nemojte se distancirati od bliskih ljudi, trebat će vam njihova podrška. Subota je savršena za druženje s prijateljima, dok je nedjelja idealna za duboke razgovore.

Ribe: Vikend će naglasiti vašu duhovnu stranu. Pronađite načine kako se povezati sa svojom intuicijom, ali nemojte se izgubiti u svijetu snova. Subota je odlična za meditaciju, dok je nedjelja savršena za kreativno izražavanje.

Pročitajte više