Zavist im je drugo ime: Horoskopski znakovi koji ne podnose tuđi uspjeh

Foto: Artssy AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OTKRIVAMO koje se horoskopske znakove povezuje s ljubomorom i zavišću, zbog čega se ne mogu radovati tuđem uspjehu.

Rak

Rakovi su poznati po tome da su vrlo osjetljivi i empatični, ali mogu biti i prilično ljubomorni. Oni mogu osjećati zavist prema drugima koji postižu veći uspjeh od njih, posebno ako sumnjaju u vlastite sposobnosti.

Lav

Lavovi su po prirodi vrlo samopouzdani i žele biti u središtu pažnje. Kada netko drugi postigne uspjeh ili dobije pažnju, Lavovi mogu osjećati ljubomoru i zavist jer žele biti u prvom planu.

Djevica

Djevice su poznate po svom kritičnom umu i želji za savršenstvom. Kada se netko drugi približi tom savršenstvu ili postigne nešto što Djevica smatra visokim standardom, one mogu osjetiti zavist i nezadovoljstvo.

Škorpion

Škorpioni su vrlo strastveni i intenzivni, ali ponekad mogu biti vrlo posesivni prema svojim partnerima ili ciljevima. Kada se netko drugi približi njihovom partneru ili ostvari cilj koji je bio i njihov, Škorpioni mogu osjetiti ljubomoru i zavist.

Jarac

Jarčevi su poznati po ambiciji i želji za uspjehom, ali mogu se boriti s osjećajem inferiornosti i nedostatkom samopouzdanja. Kada im se netko drugi približi ili ih pretekne u postizanju ciljeva, oni mogu osjetiti zavist i nezadovoljstvo.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i individualnosti, ali mogu se boriti s osjećajem neadekvatnosti. Kada netko drugi postigne uspjeh ili dobije pažnju za koju Vodenjak smatra da je zaslužuje, mogao bi osjetiti zavist i nezadovoljstvo.

Pročitajte više