Završetak retrogradnog Merkura donosi sreću za pripadnike tri horoskopska znaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RETROGRADNI Merkur u Djevici počeo je 23. kolovoza, a završava 15. rujna. Kao što znamo, retrogradni Merkur često dovodi do komunikacijskih poteškoća, kašnjenja i nesporazuma. Završetak ovog izazovnog razdoblja zato za neke označava sreću i olakšanje. Evo tko su ti sretnici.

Djevica

Naravno, Djevice su prve na listi. Retrogradni Merkur u njihovom znaku mogao je izazvati brojne izazove i nervozu. Ali kako se približava završetak tog razdoblja, Djevice će osjetiti da se stvari napokon vraćaju u red. Njihova analitičnost i organiziranost ponovno će zasjati.

Jarac

Jarčevi su praktični znakovi koji se često bore s retrogradnim Merkurom jer otežava njihovu sposobnost planiranja i postizanja ciljeva. No, s krajem retrogradnog Merkura, oni će se osjećati kao da se otvara novi put prema uspjehu.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i otpornosti na promjene. Retrogradni Merkur donio je nesigurnosti u njihove živote. Kako se Merkur kreće naprijed, Bikovi će se vratiti svom uobičajenom ritmu i osjećati se sigurnijima u svojim odlukama.

Pročitajte više