Žene rođene u ovim znakovima najpoželjnije su partnerice i supruge

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVE su žene posebne i privlačne na svoj način, no neke imaju ono nešto što je drugima neodoljivo. Astrolozi smatraju da žene rođene u ovim horoskopskim znakovima u sebi objedinjuju ljepotu, seksepil, inteligenciju i toplinu pa se smatraju najpoželjnijim partnericama.

Vaga

Muškarci obožavaju Vage jer, osim što su iznimno lijepe i privlačne, inteligentne su i posjeduju sjajnu osobnost. Šarmantne su, komunikativne, nesebične i tople. Uviđavne su i žele pomoći voljenom kad vide da ga nešto muči. Žena Vaga je čvrst oslonac svom partneru jer daje dobre savjete i pomaže mu da prebrodi životne poteškoće.

Ribe

Ribe su tople i brižne i uvijek paze na osjećaje ljudi koje vole. Njihove suptilne geste često donose drugima radost i utjehu. Osim toga, vrlo su odane. Kad se zaljube, neće pomisliti ni na koga drugoga. Budući da su intuitivne i pažljive, Ribe će uvijek iznenađivati voljenu osobu značajnim i posebnim darovima u neočekivanim prilikama.

Rak

Račice su na prvom susretu pomalo plahe i sramežljive, no kako upoznaju partnera, opuštaju se i tada do izražaja dolazi njihova prava osobnost – topla i brižna. Kad su sretne u vezi, ove žene neće mariti ni za koga osim za svog partnera. Voljet će ga svim srcem i pružati mu bezrezervnu potporu. Poznate su i po tome što vole dragome priređivati romantična iznenađenja.

Pročitajte više