10 mil. pregleda: Kujica korgija koja ne zna sklapati prijateljstva postala je hit 

Screenshot: TikTok

IAKO je većina pasa društvena i bez problema upoznaje nove prijatelje, kujica Maple je dokaz da i u psećem svijetu postoje introverti koji imaju problema sa socijalnim interakcijama.

Naime, Mapleina vlasnica je u viralnoj objavi na TikToku otkrila da Maple ima problema s upoznavanjem novih pasa i sklapanjem prijateljstava jer je malo čudna. Na snimci možemo vidjeti kako se Maple u više navrata pokušala sprijateljiti sa zlatnim retriverom. Kako bi pridobila njegovu pažnju, počela je ulaziti u njegov osobni prostor i tapkati ga šapom po nosu, no to nije bilo dovoljno za nastanak prijateljstva. 

Unatoč odbijanju, Maple nije očajna i pomno bira svoje društvo. Kada su joj psi u parkiću i vrtiću za pse počeli prilaziti previše entuzijastično, jasno im je dala do znanja da se trebaju udaljiti.

@mapleandmortycorgi She’s doing her best, ok #dogsoftiktok #petsoftiktok ♬ original sound - mapleandmortycorgi

Snimku Mapleinih dogodovština pregledalo je više od 10 milijuna korisnika TikToka, koji su ostavili preko 2,4 milijuna lajkova. "Ja sam taj pas", "To je definitivno čovjek koji pokušava shvatiti kako živjeti kao korgi", "Nisam mislila da ću vidjeti sebe u obliku korgija", "Stvarno se trudi", pisali su korisnici TikToka u komentarima ispod objave. 

Pročitajte više