125 milijuna pregleda: Slatko mladunče kapibare "zaplesalo" uz hit Michaela Jacksona

Screenshot: Instagram

Mladunče kapibare, odnosno vodenpraseta, koje je prošlog tjedna postalo viralni hit plešući uz pjesmu Thriller Michaela Jacksona, dobilo je novo ime, objavio je u ponedjeljak ZOO iz Miamija u SAD-u.

Nakon što su dobili brojne prijedloge, zaklada s Floride koja brine o tromjesečnom divovskom glodavcu odlučila se za ime – Eve. "Ona je stigla k nama na Badnjak, tako da je to bilo sasvim prikladno ime. Jedan od naših pratitelja i predložio nam je to i mi smo ga prihvatili", rekao je glasnogovornik Zaklade Zoological Wildlife Matt Dillon za NBC News.

Eve je stekla slavu na internetu nakon što je snimljena kako se ujutro kupa u bazenu uz glazbu pjesme Thriller. Činilo se kao da oponaša poznatu koreografiju iz glazbenog hita Michaela Jacksona. Snimka je postala viralna i samo na Instagramu ima gotovo 125 milijuna pregleda.

"Uzbudljivo je vidjeti kako je ovo sve naišlo na tako topao prijem. Uzbuđeni smo što možemo podijeliti više o Eveinom životu", kazao je Dillon. Posjetitelji mogu osobno upoznati “novopečenu superzvijezdu kapibaru” od ovog tjedna jer ona pomalo izlazi u javnost i pred ljude.

Pročitajte više