1.9 milijuna pregleda: Vlasnica nije mogla pronaći psa, pogledajte gdje se sakrio

Screenshot: TikTok

Imati inteligentnog psa u kući može biti prednost. Međutim, to može imati i svoje nedostatke. Vlasnica australskog ovčara, Echoa, nije ni sanjala što će joj napraviti njezin ljubimac. Psa nije mogla pronaći kada je jednog dana ušla u kuću iz garaže. Bojala se da je ostavila vrata garaže otvorena, a on je izašao. Srećom, nije, ali to joj još uvijek nije pomoglo da ga pronađe.

Tražeći svog psa, primijetila je vreću kostiju koja je trebala biti na pultu, u košari na podu. U videu koji je objavila na TikToku, rekla je: "Ako poznajete australske ovčare, znate da su jako lukavi." To je očito istina jer je zatim pronašla svog psa kako žvače svoju kost na vrhu hladnjaka.

@embracingecho I am so of breath from running around the entire house frantically calling him 🙃 #funnydog #doghiding #dogtookbone #chew #guarddogonduty #dogonfridge ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Video je pregledan više od 1,9 milijuna puta i ima više od 177.900 lajkova. Mjesto na kojem se ovaj australski ovčar sakrio nasmijalo je mnoge.

Jedina osoba našalila se: "To nije australski ovčar, to je mačka."

Druga je komentirala: "Sada kada zna da može ovo, to će mu biti mjesto."

"Ovo nisam očekivala", napisala je treća.

Pročitajte više