2.5 milijuna pregleda: Vlasnica podijelila tri jednostavna načina da izmorite psa

Screenshot: TikTok

VLASNICA pasa na svom je TikTok profilu @through.the.lleaves podijelila video u kojem je opisala kako izmoriti psa pomoću jednostavnih i potpuno besplatnih trikova.

Prvi način je da napunite zdjelu hranom koju pas može jesti i zatim dodate malo vode i zamrznete. Ohlađenu zdjelu stavite ispred psa, a prema tvrdnji tiktokerice, ova će ga aktivnost zabaviti barem 40 minuta.

@through.the.lleaves 20 mins of mental exercise = 1hr of physical exercise 🥳😴 #dogenrichment #dogtips #highenergydog #dogtraining #workingbreeds ♬ original sound - Chas

Drugi savjet koji je dala je da odvedete psa u posebnu šetnju u kojoj će on voditi put svojim njuškanjem, a kući ćete se vratiti umorni i zadovoljni.

I za kraj, u stari ručnik ubacite nekoliko njegovih omiljenih poslastica, zavežite ga u čvor i možete uživati uz šalicu kave dok vaš mezimac pokušava doći do njih.

Uspijevaju li ovi trikovi?

Video je prikupio više od 2.5 milijuna pregleda, a mnogi tiktokeri komentiraju kako trikovi zaista uspijevaju.

"Moj pas je hiperaktivan, ovo mi je zaista pomoglo", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: "Genijalno, hvala na ovome."

No bilo je i onih kojima savjeti nisu pomogli. Jedan od njih je tiktoker koji je napisao: "Ništa od ovoga. Moj lijeni pas će radije umrijeti od gladi nego pokušati doći do hrane."

Pročitajte više