4.4 mil. pregleda: Zalijevala cvijeće u vrtu pa ugledala prizor koji ju je dirnuo

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Marissa Willard objavila je na svom profilu viralnu snimku koja je oduševila mnoge. Naime, dok je zalijevala cvijeće u vrtu, u posudi za biljke ugledala je ptičje gnijezdo u kojem su se nalazila tri jaja. 

Dirnuta prizorom, Marissa je odlučila ostaviti gnijezdo u posudi i postaviti kameru kako bi sa svojim pratiteljima gledala što se događa. Snimka njezinog otkrića pregledana je 4.4 milijuna puta i prikupila je više od 787 tisuća lajkova. 

@marissawillard5 The absolute shock and excitement all at once when i pulled down this flower pot 🥹🥹 #eggs #nest #spring #flowers #birdnest #fyp #foryou #flowerpot ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

Posjećuje ih i tata

U novoj snimci koju je objavila tiktokerica, kamera je snimila mamu kako čuva jaja, a Marissa je otkrila kako je u međuvremenu mama snijela još dva jaja te da i tata dolazi do gnijezda te provjerava situaciju s vremena na vrijeme. 

@marissawillard5 Replying to @Sarah Momma bird making her big debut! Little does she know, thousands of people are cheering her on 🥰 #springtime #babybird #sparrow #robbin #eggs #nest #birdnest #fyp #foryou ♬ original sound - Marissa Willard

Njezina priča postala je viralna, a svaka snimka dobiva brojne lajkove. Inače, tiktokeri su je obavijestili kako je riječ o kućnoj zebi i zahvalili joj što nije dirala gnijezdo. 

Pročitajte više