54.2 milijuna pregleda: Mačka šokirala vlasnicu tijekom vožnje čamcem

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, @svphoenixstudio, podijelila je video svoje mačke, koji je postao viralan na TikToku. Video koji ima 54.2 milijuna pregleda prikazuje mačku Roger kako stoji na pramcu i gleda u daljinu. Njena vlasnica je upozorava da bude oprezna, ali nije mogla predvidjeti ono što je uslijedilo. Mačka se odjednom, bez ikakvog straha, bacila u vodu. "Danas sam naučila da Roger odlično pliva", napisala je vlasnica u opisu videa. 

@svphoenixstudio The day I learned roger is an excellent swimmer♥️ #boatcat #funnycat #swimmingcat #catfail ♬ original sound - Capt OB

Korisnica TikToka je u narednom videu otkrila da je Roger u redu, i da inače nosi prsluk za spašavanje za svaki slučaj. To je bio prvi i jedini put da je tako skočila u vodu, zbog čega se njena vlasnica nada da se to neće ponoviti.

@svphoenixstudio Ok a part 2 because roger is v popular right now. An update: roger is completely fine, she has never jumped in like that before and hopefully never will again. She does own a life jacket but wasnt wearing it at the time (isnt that always the story). This video is from last year, i guess it was her practice run for her big dive last week. Also: roger is a girl. #catfail #sillycat #swimmingcat #boatcat ♬ original sound - Capt OB

"Poštujem njenu razinu samopouzdanja", "Savršeno ime za mačku koja živi na brodu", "Skočila je puno dalje nego što sam mislila da će skočiti", "Ostalo joj je još osam života", "Odlično pliva ali loše procjenjuje udaljenost", samo su neki od komentara koje su ostavili gledatelji videa. 
 

Pročitajte više