7 mil. pregleda: Pogledajte što mačka radi svako jutro kad vidi da se vlasnica češlja

Screenshot: TikTok

NA TIKTOK profilu preslatke mačke Mone, njezina vlasnica Carmun Chan objavila je videozapis njihove slatke jutarnje rutine. Naime, svakog jutra kad njezina vlasnica češlja kosu, slatka Mona dolazi kod nje i traži da i nju počešlja.

Njezina vlasnica, Carmun, to i učini. U videozapisu je napisala da svako jutro mora čistiti svoj češalj, što joj nije teško dok je njezina mačka sretna. Videozapis je od objave na TikToku pogledan 7.7 milijuna puta, a mnoge je nasmijala preslatka rutina ove žene i njezine četveronožne ljubimice. 

""I ona želi i zaslužuje pravi tretman", "Preslatka je, doslovce traži da ju počešljaš", "I moj muški mačak isto to radi, tako da znam kako ti je", "Moja mačka se gleda u ogledalo dok je češljam, kao da provjerava radim li sve dobro", "Predivno je vidjeti kako uživa u pažnji koja joj se daje", samo su neki od komentara korisnika TikToka. 

@monathekampungcat Should I get Mona a salon grade hair brush? 🤔 #cat #girlcat #kitty #catlover ♬ Married Life (From "Up") - Gina Luciani
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.