Vlasnica psa izgubila dijamantni prsten, pogledajte gdje je završio

Screenshot: TikTok/@michlivinlife

KORISNICA TikToka Michaela, poznata kao @michlivinlife, u viralnoj je objavi otkrila kakav ju je prizor dočekao kada je njezina majka rekla da je izgubila dijamantni prsten.

Michaela je objasnila da ju je njezina majka nazvala u panici jer nije mogla pronaći svoj prsten. Kako bi joj olakšala traženje, Michaela je nazvala rođaka koji ima detektor za metal. Njezina obitelj planirala je iskoristiti detektor u vrtu, no prvo su provjerili je li pas slučajno pojeo prsten. 

Nakon što je detektor za metal počeo pištati, svoje su sumnje odlučili potvrditi kod veterinara, gdje je ultrazvuk potvrdio da je pas pojeo prsten.

@michlivinlife Nothing like getting a phone call from my mom sobbing that she can’t find her ring, only to confirm the freaking dog ate it 🤦🏻‍♀️ #dog #doodle #doodlesoftiktok #missingring #fyp #funny #crazy ♬ Oh No - Kreepa

Michaela je u kasnijoj objavi otkrila da prsten nije uspio izaći prirodnim putem jer je zapeo u probavnom traktu, zbog čega je bila potrebna operacija. Operaciju su platili 2200 dolara.

Viralna objava pregledana je više od sedam milijuna puta. "Više nikad neće gledati taj prsten istim očima", "To je jako skup pas", "Dijamanti su psu najbolji prijatelji", pisali su korisnici TikToka u komentarima.

Pročitajte više