72-godišnjak primijetio da mu netko posprema radionicu, a počinitelj ga šokirao

Screenshot: YouTube

RIJEČI djece i starijih ljudi mnoge osobe uzimaju s rezervom. Teško je povjerovati djetetu da se u njegovoj sobi, ormaru ili pod krevetom doista nešto nalazi. Nedavno su takve tvrdnje jedne curice zanemarene, a kroz nekoliko dana roditelji su shvatili da se u njezinoj sobi zaista krila divlja životinjica.

Životinja iz ove priče nešto je manja, a našem je junaku zadavala mnogo briga. 72-godišnji Britanac Stephen McKears počeo je sumnjati u vlastiti zdravi razum. Svakoga bi dana, nakon što završi s poslom u radionici, ostavio alat na jednom mjestu, a ujutro ga zatekao na drugom.

Prvo je mislio da ima problem s pamćenjem, no onda je odlučio sav alat maknuti iz plastične kutije na stol, a sljedećeg je jutra sve bilo poslagano u kutiju. Njegova su djeca u šali govorila da se radi o duhu. Stephen je htio doći do odgovora na pitanje koje je sve mučilo pa se obratio susjedu snimatelju za pomoć.

Postavili su noćnu kameru u radionicu i otkrili da jedan maleni miš svake večeri vrijedno radi na premještanju njegovog alata. Ako ne vjerujete, pogledajte video koji slijedi. I mi smo se iznenadili!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više