90 milijuna pregleda: Vlasnik pustio u kuću krivog mačka, video je urnebes

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka Brandon Robert nasmijao je milijune ljudi nakon što je njegova prošlotjedna objava postala viralna na društvenim mrežama.

Robert i njegova partnerica vlasnici su mačka Rade, kojeg povremeno puštaju na terasu na kojoj se voli odmarati. Pošto se Rado rijetko udaljava s terase, njegovi vlasnici ga pronalaze bez problema kada je vrijeme za povratak u kuću. No prošli tjedan skoro je ostao bez svog doma nakon što je njegov vlasnik doveo kući krivog mačka.

Naime, Robert je u jednoj od svojih objava otkrio da je njegovo susjedstvo puno mačaka, a kada je išao pustiti Radu u kuću, zaboravio je naočale, što je dovelo do toga da je umjesto Rade pustio nepoznatog mačka lutalicu koji mu je izgledao slično.

@thebrandonrobert I didnt have my glasses on😭😭 #cat #catsoftiktok ♬ original sound - Brandon Robert

Robert nije ni primijetio da nosi krivog mačka sve dok njegova partnerica nije kroz prozor ugledala njihovog ljubimca.

Robert je u kasnije objavljenom videu pokazao slike Rade i mačka lutalice, kako bi dokazao koliko su slični, te je otkrio da razmišlja o udomljavanju lutalice koji je skoro zamijenio Radu.

@thebrandonrobert Replying to @debster ♬ original sound - Brandon Robert

Video je na TikToku pregledan više od 90 milijuna puta, a uz to je skupio preko 10 milijuna lajkova i 40 tisuća komentara. "To je sada tvoj mačak", "Rado je sigurno bio bijesan", "Rado te gledao kako držiš njegovog dvojnika", "Čak je i mačak zbunjen", samo su neki komentari ispod objave.

Pročitajte više