Koliko to Mariah Carey troši na spa tretmane svojih psića?!

Foto: Instagram

LAKO je biti ljubimac glazbene dive Mariah Carey.

A sada ćemo vam i otkriti zašto. Naime, nekoliko je izvora bliskih pjevačici otkrilo kako njezini psići uživaju u luksuznim spa tretmanima, koji Mariah koštaju čak 46 tisuća dolara godišnje. Radi se o osam Jack Russell terijera.
 
Ranije ovaj mjesec slavna je pjevačica svojim ljubimcima omogućila i odmor u luksuznom "Paw Seasons" hotelu za pse u Bristolu, što ju je koštalo oko 15 tisuća funti. U njemu se psići spavali u vlastitim krevetima te su se svakodnevo kupali i njegovali, a uz to bili su i na izletima u okolnim mjestima, kao što su viktorijanski obalni gradić Clevedon te šume na Belmont Hillu.
 
 
Također, psići su uživali i u vrhunskim delicijama, koje im je priređivao osobni kuhar, a popis dozvoljenih namirnica sastavila je sama vlasnica. Svakom ljubimcu u hotelu na raspolaganju je bilo i surfanje, plivanje i ostale slične aktivnosti, kao i gledanje filmova, kao što su "101 Dalmatinac" i "Lassie" te psihijatar, vjerovali ili ne.
 
Ah, tko ne bi volio biti ljubimac slavne Mariah.
 
Pssst! Slavni ljubimci imaju i vrlo neobična imena, a to su redom: Jill E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, JJ, Squeak E Beans i Mutley P Gore Jackson .
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.