Mobilna aplikacija ResQwalk: Šetnjom pomažete napuštenim životinjama

Video: YouTube

NA TRŽIŠTU se pojavila nova mobilna aplikacija koja vam omogućuje da prikupite novac za napuštene životinje i zaradite razne nagrade i popuste svaki put kada odete u šetnju, a da u stvarnosti ne dajete pravi novac.

Aplikacija se zove ResQwalk (spašavanje šetnjom) i dizajnirana je tako da pokriva azile u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Iza nje stoji tvrtka ResQthreads. Pomoću aplikacije se svakoga tjedna izdvaja oko 2,500 tisuće dolara iz fonda za donacije azilima. Slogan je "Pomažemo životinjama korak po kora".

Korisnici se trebaju samo ulogirati preko svog pametnog telefona kada krenu šetnju, a svaki kilometar koji prijeđu donijet će sredstva napuštenim životinjama. Mogu izabrati i kojem azilu žele pomoći, a poslije svake šetnje dobivaju i posebne nagrade i ponude za popuste od sponzora.

Ideja je da novac za akciju daju sponzori, ali za početak se radi o donacijama putem kojih je prikupljeno preko 20 tisuća dolara. Više informacija o aplikaciji možete naći na njezinoj mrežnoj stranici.  

Pročitajte više