Monstrumu koji je zalijepio njušku psa trakom prijeti do 5 godina zatvora

Foto: Charleston Animal Society

NAPOKON je pronađen zlostavljač 15-mjesečne Caitlyn.

Svijet je prošloga tjedna šokirao zločin nad psom, kojemu je vlasnik zalijepio njuškicu selotejpom te ju tako danima ostavio bez hrane i vode i u bolovima.
 
Muškarac koji ju je pronašao, odmah je nazvao hitnu pomoć za životinje, kako bi mu stručnjaci savjetovali što da napravi s nesretnom kujicom. "Jezik joj je crne boje, a iz usta joj curi krv, pomozite mi", urlao je u slušalicu.
 
Fotografija nesretnog psa završila je na društvenim mrežama, a aktivisti za prava životinja, kao i ostatak svijeta bacio se u potragu za počiniteljem, a on je sad napokon poznat javnosti. Radi se o 41-godišnjem Williamu Leonardu Dodsenu, koji je priznao zločin, rekavši kako je pas jednostavno previše lajao.
 
On ju je od prethodnog vlasnika kupio za 20 dolara, zalijepio joj traku, a zatim izbacio iz kuće. Monstrum je izašao iz zatvora nakon što je platio 50 tisuća dolara, a na nadolazećem suđenju prijeti mu novčana kazna od 5 tisuća dolara te zatvor do 5 godina, zbog namjernog nanošenja boli.
 
Osim Caitlyn, monstrum je u kući imao još nekoliko pasa, a na zahtjev suca, oni su mu momentalno oduzeti.
 
Caitlyn je operirana, a prema posljednjim vijestima, brzo se oporavlja u dobrim rukama, iako je izgubila veći dio jezika.
 
Mi joj želimo brz oporavak i da pronađe sretni dom!
 

Pročitajte više