Najava prikupljanja potpisa za otvaranje pseće plaže na zagrebačkom Jarunu

Foto: Press Foto

UDRUGA za zaštitu životinja "Sedma od Devet" slavi svoj drugi rođendan.

"Sedma slavi drugi" event, održat će se u nedjelu, 21. lipnja u zagrebačkoj Močvari. No, s obzirom da često ovo vrijeme nije najsretnije za neke ljubimce, zbog sezone izbacivanja na ulicu radi godišnjih odmora, Udruga je odlučila rođendan proslaviti na nešto drugačiji način.
 
Naime, kao centralno događanje proslave, navodi se izložba "Hrvatski morski pas", kojom će se pokrenuti kampanja za otvaranje prve pseće plaže na zagrebačkom moru, Jarunu.
 
Izložba će pokazati koliko psi uživaju u morskim aktivnostima sa svojim vlasnicima pa će se kao takva izvrsno nadopuniti s kampanjom, a na licu mjesta će se prikupljati i potpisi. Eventu se odazvao i predsjednik Gradske skupštine, Darinko Kosor, kojem će svi vlasnici moći objasniti koliko bi prva pseća plaža značila njihovim ljubimcima.
 
Izložba je besplatna, a od 17 sati, u predvorju Močvare, svi zainteresirani moći će pogledati i ostale sadržaje, koje im je pripremila Udruga, kao što je npr. točionik s humanitarnom pivom ili photo booth, kojim Udruga svim vlasnicima pruža mogućnost izrade profesionalnog portreta sa svojim ljubimcem, smještenog na prigodnu uređenu plažu u Močvari.
 
Službeno otvorenje izložbe predviđeno je za 20 sati.

Pročitajte više