Ovo su najbogatiji kućni ljubimci na svijetu

Foto: Instagram

ONI su kućni ljubimci, imaju puno novaca i vode bolji život od svih nas zajedno.

1. Grumpy Cat (66 milijuna funti)
 
Grumpy Cat jedan je od najvećih radnika među četveronožnom elitom u Hollywoodu. Od reklama, nastupa u raznim TV emisijama, marke ledene kave Grumppuccino, filma i drugih stvari, procjenjuje se da Grumpy teži vrtoglavih 66 milijuna funti. Njegovu prvu sliku snimio je brat njegove vlasnike Tabathe Bundesen, 2012. godine, a ostalo je povijest. Danas Grumpy ima 280 tisuća sljedbenika na Twitteru, 662 tisuće na Instagramu, 7,5 milijuna na Facebooku te vlastitu web stranicu. "Bila sam u mogućnosti ostaviti svoj posao konobarice od prvog dana, kada se Grumpy pojavio na društvenim mrežama", izjavila je vlasnica.
 
2. Olivia Benson i Choupette (66 milijuna funti)
 
Mačka slavne pjevačice Taylor Swift te Choupette, razmažena mezimica dizajnera Karla Lagerfelda, uglavnom zarađuju od reklamiranja beauty proizvoda, pisanja knjiga te promoviranjem poznatih brendova cipela i pića. A kada je u pitanju uljepšavanje, Choupettina beauty rutina uključuje i to da joj se bijelo krzno svakodnevno češlja uljima.
 
3. Gunther IV (227 milijuna)
 
Ovaj pas navodi se kao najbogatija životinja na svijetu, a zanimljivo je da svoje bogatstvo može zahvaliti svom ocu, koji je novac naslijedio od svoje vlasnice, austrijske grofice Karlotte Liebenstein, koja je umrla 1992. godine. On živi u palači, ima batlera, sluškinju i vozača, uživa u raznim tretmanima ljepote na svakodnevnoj bazi te u posebno za njega sagrađenom bazenu. Ah da, jesmo li spomenuli i vilu na Bahamima?
 
4. Conchita (6,8 milijuna funti)
 
Conchita je malena čivava, a naziva se najrazmaženijim psom na svijetu, nakon što je njezina vlasnica Gail Posner, otkrila kako na nju troši 7 tisuća funti mjesečno. U taj iznos spadaju Cartier dijamantne ogrlice, Louis Vuitton torbe, bikiniji , make-up, ručkovi, koji uključuju svježe pečenu piletinu u ekskluzivnom Shore Clubu u Miami Beachu. Kad je Gail preminula, Conchiti je ostavila gotovo 2 milijuna funti u nasljeđe te vrijednu vilu na plažu, dok je njezin sin Bret naslijedio svega 650 tisuća funti.
 
5. Tommaso (8,5 milijuna funti)
 
Tommaso je inače bivši lutalica, a bogat je postao nakon što je od svoje bogate talijanske vlasnice naslijedio niz vrijednih nekretnina te podeblji bankovni račun. Udovica Maria Assunta, preminula je u 95. godini života, a s obzirom da nije imala djece, sve je ostavila svom ljubimcu. Prema talijanskom zakonu nije dopušteno ostaviti novac izravno ljubimcu pa ga je Maria ostavila svojoj njegovateljici Stefaniji, koja nije znala da je njezina pacijentica toliko bogata, S obzirom da Stefania obožava mačka, ona se i dalje brine za Tommasa, na tajnom mjestu izvan Rima. Mačka nikada nije fotografirana, kako ne bi postala meta otmičara.

Pročitajte više