Poziv na predavanje: Hitna pomoć za kućne ljubimce

Foto: weheartit

UDRUGA za zaštitu životinja Sedma od Devet vas poziva na predavanje "Hitna pomoć za kućne ljubimce", koje će se održati u utorak 14.04.2015., s početkom u 19 sati na adresi Vlaška 70 E.

Ovo predavanje prvo je iz ciklusa predavanja unutar projekta "Zdravlje nema cijenu", a očekuju vas još i predavanja o "Rijetkim bolestima" kao i predavanje "Bolje spriječiti nego liječiti".
 
"Ideja za projekt došla je zbog velikog broja pitanja o zdravlju ljubimaca upućenih upravo nama, iako mi nismo veterinari, pa smo rekli OK, mi ne znamo, ali znamo tko zna pa idemo ljudima omogućiti da saznaju ono što ih zanima", kaže Petra Puvača, predsjednica Udruge Sedma od Devet.
 
Predavanja će održavati veterinari, kako bi vlasnici dobili stručne i točne informacije o temama koje ih zanimaju, a nakon svakog predavanja slijedi i dio pitanja iz publike.
 
Predavanje o Hitnoj pomoći kućnim ljubimcima obuhvaća teme poput kako prepoznati toplotni udar, što učiniti u slučaju uboda insekta, kako pomoći životinji prilikom epileptičnog napada, kao i kako masirati srce i pružiti umjetno disanje. Gost predavač je dr.vet.med. Ivana Ćosevka, koja je nedavno bila na kongresu upravo iz područja hitne pomoći. Zbog velikog interesa za predavanje vrata dovrane otvaraju se u 18:30 sati.
 
Ako i vi spadate u kategoriju vlasnika koji žele znati više, zapišite si 14.04. u svoj kalendar.

Pročitajte više