Pregled 2013.: Najdirljivije i najsmješnije snimke ljubimaca prošle godine

Video: YouTube

PROŠLE je godine bilo zaista smiješnih, veselih, ali i dirljivih snimaka ljubimaca. Pročešljali smo arhivu i odlučili vas podsjetiti na one koji su ostali najviše zapamćeni. Uživajte.

Nevjerojatna transformacija bolesnog psa sa smetlišta

Kujica Miley mjesecima je živjela ozlijeđena i iznimno zapuštena na smetlištu izvan Los Angelesa. Bila je toliko slaba i bolesna da se nije ni opirala kada ju je pronašao utemeljitelj udruge Hope for Paws Eldad Hagar. U nekoliko se tjedana uz dobru njegu odlično oporavila.

Veterinari su ustanovili da je patila od pothranjenosti, parazita i bakterijskih infekcija. Tretirana je medicinskim kupkama, a veterinari su se pobrinuli i za rane. Nakon nekoliko tjedana je vidno bolje i mnogo boljega raspoloženja. Čak je pronašla i prijatelja Frankieja koji je također spašen, ali ne sa smetlišta nego iz cijevi.

Pas koji je dočekao gazdu nakon dvije godine u vojsci

Ništa ne može obradovati pse kao povratak vlasnika, a nakon izbivanja od čak dvije godine, ovaj je vjerni pas svog vlasnika dočekao s neopisivim oduševljenjem.



Haskiji uče dječaka puzati

Potpora ne mora uvijek dolaziti od strane roditelja. Na ovoj snimci možete vidjeti dva vrlo predana sibirska haskija koji malenom kineskom dječaku daju golemu moralnu potporu u tom važnom trenutku. Veselo, smiješno i dirljivo.



Gunđavi štenac otišao proslaviti Božić kod ravnodušnih mačaka


Gunđavi štenac Humphrey, za razliku od njegove obitelji, ne podnosi božićnu strku, poklone i opće veselje. Dok se njegova braća i sestre igraju, ganjanju i uživaju u božićnim ukrasima, Humphrey se drži po strani te se doima da ga ne zanima vrckasta atmosfera koja ga okružuje.

Međutim, dosjetio se pa je otišao proslaviti Božić kod jedne druge obitelji, mačke Pinkie i njezinog legla koji Božić doživljavaju mnogo ravnodušnije od njegovih.



Nema šanse da prođeš!

Ova kompilacija snimaka mačaka koje ne dopuštaju prolaz psima, tj. pasa koji se toliko boje mačaka da se ne usude proći kraj njih osvojila je internet. Još jedan dokaz da nije važno jesi li veći ili snažniji od protivnika, nego imaš li više samopouzdanja.



Mačje zvijezde u "Hard to Be a Cat at Christmas"


Ovo je relativno novi, ali odličan hit u kojem nastupaju sve mačke zvijezde današnjice. Sve mačke koje su okupirale internet i nasmijavaju nas cijele godine udružile su snage i snimile spot. Urnebesno!



Vodič za mačke: Kako se brinuti o svom čovjeku?


Reklama se pojavila u studenom i nasmijala čitav internet. Priča prati svakodnevne aktivnosti jedne mačke u domu njezine vlasnice, ali iz perspektive mačke koja objašnjava kako se brine za dobrobit "svoga čovjeka" - od toga da svoju gazdaricu "natjera na aktivnost" tako da joj sjedne na "svijetleću kutiju koju drži u krilu", do toga da joj "ostavlja dlaku na odjeći kako bi je bolje zgrijala".


Bilo bi zaista zanimljivo znati što se događa u mačjim glavama, a ova nam reklama nudi duhovitu ideju.



Mačka upoznaje snijeg

Ova se mačka prvi put našla u snijegu pa sada istražuje taj novi bijeli prekrivač. Znatiželjna i brza, odlično predstavlja svoju vrstu.



Neslavni pad mačka Wafflesa

Mačak Waffles planirao je pred kamerama izvesti spektakularan skok, ali snijeg mu je pobrkao planove i učinio ga akterom jednog od najsmješnijih videa prošle godine.

Pročitajte više