Tindog: Nova mobilna aplikacija spaja usamljene vlasnike pasa

Foto: Screenshot Youtube
 
ZNANOST je već pokazala kako nam naši ljubimci mogu pomoći "nanjušiti" dobrog partnera.
 
A sada postoji i mobilna aplikacija Tindog, posebno dizajnirana za ljubitelje pasa, koji se žele povezati s drugim vlasnicima u blizini i njihovim ljubimcima, naravno.
 
Slično kao kod popularne aplikacije Tinder, Tindog omogućuje korisnicima da izrade svoj profil, ali i jedan za svog psa. Ustvari, vaša profilna slika mora sadržavati i vašeg krznenog prijatelja i najvažnije podatke o njemu, poput njegove dobi i karakternih osobina. Uz to, vaš krzneni ljubimac također vas može opisati "svojim riječima", poput "moj vlasnik voli maratonski gledati omiljene serije" i slično.
 
Zatim svaki korisnik može jednostavno pregledati profile ostalih korisnika te "ignorirati" ili se "slagati" s njima. Ako se svide jedno drugome, mogu započeti razgovor te se susresti, pretpostavljamo u parku za pse.
 
"Većina dating aplikacija usredotočuje se isključivo na izgled, što često ne dovodi nigdje. No, spajanje s nekim tko odmah na početku dijeli jednaki interes s vama, a to je ljubav prema psima, povećava šansu za bolje povezivanje", otkrili su tvorci aplikacije.
 
I mi se slažemo s njima: psi su odličan način za započinjanje razgovora.
 

Pročitajte više