U redu je biti ljubomoran na ovu mačku: Choupette zarađuje 3 milijuna eura na godinu

Foto: Instagram, Lucky

NIKAD nismo mislili da ćemo biti ljubomorni na - mačku.

No, to nije bilo kakva mačka, već sijamska mačka slavnog dizajnera Karla Lagerfelda, Choupette, koja živi vrlo lagodan život.
 
Vozi se u privatnim avionima, ima ogrlicu s biserima i najudobniji krevetić na svijetu, kozmetičku liniju, a sada je sa svojim nestvarno lijepim plavim očima ukrasila i specijalno izdanje časopisa Lucky.
 
 
Istu su naslovnicu dobila još dva popularna ljubimca, Grumpy Cat i pas Toast, no Choupette nam je bila posebno zanimljiva, s obzirom da smo saznali koliko gospodična zarađuje na godinu.
 
Ako ne sjedite, razmislite o tome, jer odgovor je 3 milijuna eura na godinu. "Ne dopuštam joj da reklamira hranu i slične stvari. Ona je previše sofisticirana za to", otkrio je 81-godišnji dizajner.
 
Inače, zanimljivo je da je slavna mačka pripadala Karlovom prijatelju, koji ga je zamolio da ju pričuva 2 tjedna, dok je on na putu. "Kad se vratio, rekao sam mu da mu ne želim vratiti mačku. Nabavio je novu, koja se s vremenom udebljala, dok je Choupette postala najpoznatija i najbogatija mačka na svijetu", otkrio je.
 
 
Zanimljivo je i kako bijela ljepotica ne voli druge životinje, a ni djeca nisu njezino omiljeno društvo, što smo nekako i mogli pretpostaviti.  
 
3 milijuna eura zarade, a tek su joj 4 godine...

Pročitajte više