Ako imate psa, ovakvo urnebesno žicanje hrane sigurno vam je poznato

123rf.com

AKO imate kućnog ljubimca, onda sigurno znate što je to žicanje hrane. To je, naravno, najčešće pojava kod života sa psima i mačkama. Kada bi postojalo natjecanje u ovoj disciplini, psi bi definitivno bili u prednosti. Mačke imaju malo drugačiju taktiku, a psi su više ti koji uporno stoje ispred svojih vlasnika i molećivim očima govore: "Daj i meni malo, nemoj biti škrtica."

Čudna stvar to što su ljubimci uvijek gladni. I kada večeraju pet minuta prije nas, oni će se stvoriti pred stolom i žicati zalogaje. Puno hrane koju konzumiraju vlasnici zabranjeno je davati ljubimcima u velikim količinama, no mnogi će vlasnici sa svog tanjura dati ono što njihovi čupavci smiju jesti, a ponekad i male količine onoga što baš i ne bi smjeli.

No neki su vlasnici poprilično otupjeli na tužne i molećive oči svojih ljubimaca pa će se svoje odluke držati do kraja "prosvjeda". Donosimo vam najgladnije njuške svemira i njihovo profesionalno žicanje hrane. Nas su dobro nasmijali, sigurni smo da će i na vas utjecati slično.

Pročitajte više