Ako mislite da su pit bulovi opasni, ovaj video će vam sigurno promijeniti mišljenje

Screenshot: YouTube

MUKI je kujica pit bula za koju su udomiteljici rekli da je opasna i da mora biti oprezna. Naravno da joj nije bilo svejedno, ali je bila odlučna i znala je koliko ima predrasuda o ovoj pasmini. Kod kuće ima dva zamorca i malo se bojala kako će to sve funkcionirati.

Prvih mjesec dana zamorci su bili u kavezu i odvojeni od Muki, a ona ih je samo znatiželjno njuškala i nije pokazivala nikakve znakove agresivnosti. Odlučila je izvaditi zamorce iz kaveza, a Muki je napravilo nešto nevjerojatno.

Došla je do njih, pomirisala ih i polizala. Tada je žena znala da će sve biti uredu. Sljedećih mjesec dana je svaki dan stavljala zamorce vani i iako je bila malo zabrinuta, sve što se desilo bilo je samo  druženje ovih životinja.

Muki je u jednom trenu legla kraj njih, mazila se s njima, počela im je nositi igračke i zapravo je pokazala koliko veliko srce ima i koliko su joj potrebni prijatelji. Muki i njeni zamorci sada su najbolji prijatelji i ova mala obitelj uživa u danima ispunjenim ljubavlju i srećom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više