"Ako odgovara, sjednem": Pogledajte urnebesan video psa kako sjeda u premali krevet

Screenshot: TikTok

POKUŠAJ jednog psa da se smjesti u premaleni krevet postao je hit na TikToku.

Video korisnice rerelucas76 pregledan je gotovo 5 milijuna puta, a prikazuje ambicioznog labradora koji se pokušava ugurati u krevet malenog psa. On se uistinu uspije ugurati u maleni krevetić, ali kao što pokazuje njegov urnebesan izraz lica, to je daleko od udobnog.

@rerelovessilverfox #foryourpage #labradorretriever #dog #funny ♬ original sound - rerelucas76

Pored njega može se vidjeti još jedan mali pas kako vreba, vidno nezadovoljan time što je izbačen iz svog kreveta. Cijelo vrijeme može se čuti njihova vlasnica kako ludorije svog psa naziva "smiješnim" i smije se u pozadini, a sudeći po broju pregleda i komentarima, ona nije jedina koja situaciju smatra smiješnom.

"Ovo je tako smiješno", "Aww, presladak je!", "Presmiješno, ovo i moj boxer stalno radi", "Ovo mi je popravilo dan", "Moj labrador bi učinio istu stvar", samo su neki od oduševljenih komentara korisnika.

Iako se većini promatrača ova situacija može činiti neuobičajenom, iz Cummings School of Veterinary Medicine na Sveučilištu Tufts tvrde da je sasvim uobičajeno da psi traže male i naizgled skučene prostore, prenosi Newsweek.

"Koncept ugode u 'brlogu' ugrađen je u DNK većine pasa, a mnogi se vole povući u neki takav prostor, pogotovo ako je to mjesto s kojeg mogu vidjeti što se događa u kućanstvu, a da ne moraju biti dio toga", objasnili su.

Pročitajte više