Vlasnik otvorio vrata da uzme poštu, njegov pas pobjegao je bez oklijevanja

Screenshot: TikTok

ZLATNI retriver Cosmo nasmijao je milijune korisnika TikToka nakon što je njegov vlasnik podijelio snimku u kojoj svog ljubimca vraća kući nakon bijega.

Snimka, koja je skupila više od šest milijuna pregleda, prikazuje vlasnika kako u rukama nosi Cosma jer se boji da će ponovno pobjeći.

@christy.d15 Thinks running away from us is so fun #goldenretriever#fyp #funny #fypage #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #lol #dog #runner #humor #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Prairie Paws & Taylor

Budući da neki korisnici TikToka nisu vjerovali da je zlatni retriver stvarno pobjegao, njegov vlasnik podijelio je i snimku sigurnosne kamere koja prikazuje trenutak bijega. Vlasnik je otvorio ulazna vrata kako bi pokupio poštu, ali nije očekivao da će Cosmo istog trena pobjeći van.

@christy.d15 Replying to @user7596931489462 #goldenretriever #perros #fyp#goldenretrieverlife ♬ original sound - Christy Diaz

"Odmara se jer zna da će ponovno pobjeći", "Rekao je: 'Vratite me'", "Već smišlja svoj novi bijeg", "Njegov izraz lica govori da mu nije žao", pisali su korisnici TikToka u komentarima viralne objave.

Pročitajte više