Aljoša, Astra i Meli traže zauvijek dom. Možete li ih udomiti?

Foto: Facebook/Novogradiške njuške/Sklonište za životinje Sisak/Azil Osijek

OVAJ tjedan za vas smo izdvojili neke njuškice iz hrvatskih skloništa i udruga za nezbrinute životinje koje traže svoje zauvijek domove. Među ovim preslatkim njuškicama mogu se pronaći životinje raznih vrsta i uzrasta, a zajednička im je samo želja za toplim domom. Ako razmišljate o nabavci kućnog ljubimca, dajte im šansu, možda vam se svidi netko od njih.

Grizly

Iako je pronađen pun krpelja, zavezan za jedno drvo, Grizly nikada nije izgubio svoj optimizam. On je križani pekinezer, star oko godinu dana, i nalazi se u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec. Jako je veseo i zaigran. Ako ga želite bolje upoznati, javite se Dumovcu putem e-adrese udomljavanje@dumovec.hr.

Grizly ne kuka nad prošlošću. Pronađen je pun krpelja zavezan za drvo u našem susjedstvu. Ali on zna onu: „Kad ti život...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Tuesday, May 21, 2024

Aljoša

Aljoša je četverogodišnji staford koji se nalazi u Novoj Gradiški, a udruga Novogradiške njuške pomaže mu u potrazi za novim domom. Miroljubiv je i jako mazan, a uz to je naučen na kućni red. Nije agresivan i ne reagira na druge pse. U potpunosti je veterinarski obrađen. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese novogradiske.njuske@gmail.com.

Aljoša je mladi staford, star 4 godine, koji zbog promjene životnih okolnosti mora tražiti svoj novi dom. Cjepljen je,...

Posted by Novogradiške njuške on Wednesday, May 22, 2024

Astra

Astra je starija dama u tipu njemačkog ovčara. Mikročipirana je, cijepljena i očišćena od nametnika, a u planu je i kastracija. Jako je draga i dobra, a uz to se dobro slaže i s drugim psima. Budući da ima 12 godina slabije čuje i vidi te ima problema sa zadnjim nogama, što je ne sprječava da uživa u šetnjama. Ako je želite udomiti, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese skloniste.sisak@gmail.com.

Astra 🐕‍🦺🐾 traži dom 🏡 Dob: 20.04.2012. Težina: 26 kg Dužina: 75 cm Visina: 58 cm U skloništu od...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Tuesday, May 21, 2024

Meli

Meli je štićenica Azila Osijek koja se odlično slaže i s ljudima i drugim životinjama. Jako je pristojna i tiha, ne voli se svađati s drugim psima. Osim toga, naučena je i na kućni red. Za više informacija o Meli, javite se azilu putem Facebooka ili putem e-adrese pobjede@gmail.com

Meli je više dobra vilenjakinja nego pas i stvarno ne pretjerujem kad kažem da će kuća u koju se useli postati samim...

Posted by Azil Osijek-volonteri on Wednesday, May 22, 2024

Henri i Hans

Henri i Hans su trogodišnji štićenici udruge Prava šapa. Jako su društveni i umiljati, ali trebat će im period prilagodbe kada dođu u novi dom jer nisu navikli na selidbe. Veterinarski su obrađeni i udomljuju se u stan bez mogućnosti izlaska van ili u kuću u sigurnoj okolini.

Isto tako, udomljuju se ili u paru, ili razdvojeno ako će u novom domu imati društvo druge mačke. Za više informacija o Henriju i Hansu, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽE DOM ❤ ] Rodili su se kao neželjeni, od mame mace koja je i sama još mačić, a onda su skoro razdvojeni od...

Posted by Prava šapa on Thursday, May 23, 2024

Bani

Bani je preslatka ženka kunića i štićenica Udruge Zecovi. Traži zauvijek dom, a bilo bi idealno da dođe u dom u kojem bi imala društvo drugog kunića. Jako je dobra i voli se maziti. Za više informacija o Bani, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese udruga.zecovi@gmail.com.

Naša čupava cura Bani, ne samo da je preslatka, dobra i mazna već je i prava frajerica s novom frizurom. 🤭 Ona traži...

Posted by Udruga Zecovi on Sunday, May 19, 2024

 

Pročitajte više