Amerikanki pobjegao pas. Udomila ga je druga obitelj i ne želi ga vratiti

Screenshot

JEDAN od najvećih strahova vlasnika pasa je da će se nešto dogoditi njihovim ljubimcima. Ova žena je proživjela taj horor nakon što joj se pas preplašio pucnjave i vatrometa te pobjegao iz dvorišta. Samara Moses iz Austina je proživjela pravi horor.

Njen 10 godina star pas Kobe je pobjegao i ona ga je tražila posvuda te je zalijepila plakate na sva moguća mjesta. No, Samara je znala da svog psa, ako ga je netko i pronašao, možda neće moći vratiti jer nije mikročipiran. I to se uistinu desilo.

Psa su pronašli djelatnici lokalnog skloništa Fetching Tails te su ga kastrirali i mikročipirali i izliječili mu upalu uha. Ono što je nevjerojatno je da je Kobe udomljen u manje od 72 sata novoj obitelji. Obitelj Moses se na sve moguće načine trudila vratiti svog ljubimca, no sve što su dobili je pismo od odvjetnika da prestanu kontaktirati sklonište.  

Samara se nada da će moći saznati tko je nova Kobeova obitelj te da će ih pokušati urazumiti da joj vrate psa, no iz organizacije Fetching Tail su izjavili za medije da nova obitelj po Ugovoru o udomljavaju ne mora kontaktirati bivšu obitelj te da nemaju namjeru to napraviti.

Njihovu priču je vidio i lokalni pravnik te se odlučio zajedno s obitelji boriti za psa jer smatra da nova obitelj drži člana obitelji Moses kao taoca.

Hoće li obitelj Moses dobiti natrag svog ljubimca, ne znamo, ali iz ove priče možete vidjeti koliko je bitno da vam je pas mikročipiran i uvijek siguran. 

Pogledajte kako izgledaju susreti ljubimaca i vlasnika nakon što su bili dugo razdvojeni. Vjerujemo da ne želite da se i vama dogodi ovakva horor priča zbog nepažnje.

<

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više