Asi i Koli su već četiri godine u azilu. Jedno drugome su oslonac dok ne nađu dom

Foto: Facebook

NA FACEBOOK profilu Azila za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka objavljen je video psa Asija i kujice Koli koji uživaju u igranju u svom boksu. Asi je energičan i vrlo živahan pas koji treba dom.

"Energičan, živahan, voli aktivnost i igru kao i svaki pripadnik njegove pasmine. Inteligentan i može naučiti mnogo - u čemu je hrana odličan motivator. Općenito nepovjerljiviji i plašljiviji s nepoznatim osobama, osobito s muškim osobama. No, kada Vas upozna i s njim uspostavite rutinu, postaje privržen i samo dijeli pusice. U boksu je s cimericom i najboljom prijateljicom Koli", piše u opisu snimke.

Energičan, živahan, voli aktivnost i igru kao i svaki pripadnik njegove pasmine. Inteligentan i može naučiti mnogo - u čemu je hrana odličan motivator. Općenito nepovjerljiviji i plašljiviji s nepoznatim osobama, osobito s muškim osobama. No, kada Vas upozna i s njim uspostavite rutinu, postaje privržen i samo dijeli pusice. U boksu je sa cimericom i najboljom prijateljicom Koli. Asi i Koli će uskoro napuniti 4 godine azilskog staža. Našli su jedan u drugome prijatelja i neki oslonac, drže se zajedno u svijetu u kojem još nisu našli dom. Ona sa srcem u koje stane svaka slomljena duša i on, simpatični plašljivac koji ne shvaća kako od tolikih osmijeha nijedan nije onaj koji znaći nešto više. Koli mu je frendica, zaštitnica i lijepo se druže, ali Asi treba dom i svoje ljude. One koje zavoli, Asi dočekuje sa velikom toplinom i iskreno se veseli maženju i igri. Za Asija tražimo osobu punu strpljenja i ljubavi, koja će dolaziti više puta u azil da uspostavi povjerenje i zadobije njegovu bezuvjetnu ljubav. Asi je križanac belgijskog ovčara i posjeduje karakteristike pasmine poput inteligencije, hrabrosti i odanosti. Asi je rođen 5.12.2017. godine, cijepljen čipiran i kastriran. Više informacija možete dobiti na 091 133 1162, 091 5188154.

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" u Ponedjeljak, 11. srpnja 2022.

Asi i Koli su već četiri godine u azilu i nitko ih nije udomio. 

"Našli su jedan u drugome prijatelja i neki oslonac, drže se zajedno u svijetu u kojem još nisu našli dom. Ona sa srcem u koje stane svaka slomljena duša i on, simpatični plašljivac koji ne shvaća kako od tolikih osmijeha nijedan nije onaj koji znači nešto više. Koli mu je frendica, zaštitnica i lijepo se druže, ali Asi treba dom i svoje ljude. One koje zavoli, Asi dočekuje s velikom toplinom i iskreno se veseli maženju i igri", piše u opisu.

Asi je rođen u prosincu 2017. godine te je cijepljen, čipiran i kastriran.

"Za Asija tražimo osobu punu strpljenja i ljubavi, koja će dolaziti više puta u azil da uspostavi povjerenje i zadobije njegovu bezuvjetnu ljubav. Asi je križanac belgijskog ovčara i posjeduje karakteristike pasmine poput inteligencije, hrabrosti i odanosti", kažu iz azila.

Pročitajte više